Pokloni dragoj osobi poklon koji će pamtiti zauvek

Grad je počeo da sija! Upaljene su novogodišnje lampice u mnogim ulicama i to nam govori da je uskoro vreme praznika. Volite li praznike? Kako provodite te dane?

Obožavam tu novogodišnju atmosferu, sve je nekako sjajno i veselo. Volim da kupujem poklone više nego da dobijam, ali ono što volim, volim da poklanjam one poklone koji se pamte zauvek, pa ću o tome i pisati.

Ima jedan najlepši poklon koji se ne može izmeriti nikakvim novcem, poklon koji se pamti zauvek.

Uputstvo je sledeće:

Kupite jednu lepu novogodišnju čestitku za nekog ko vam je važan, nekog koga volite, cenite ili je učinio nešto lepo za vas. Otvorite čestitku i pustite srce neka govori. Napišite zašto vam je važna ta osoba, šta volite kod nje, kako utiče na vaš život, šta imate zahvaljujući njenom prisustvu, za čega biste bili uskraćeni da je nema, za čega ste joj zahvalni i koliko vam je važna. Šta god vam je na srcu. Možda volite kako vas zasmejava ili pametne razgovore sa njom, njen entuzijazam i to kako vas možda pazi, kako vas razume, šetnje sa njom, izlaske…Mnoooogo toga ima pa birajte.

Kad napišete pročitajte, sigurna sam da ćete biti jako srećni, a tek ta osoba kad pročita.

I onda iskoristite ove praznike pa joj čestitku pošaljite ili joj lično dajte, ne morate čekati Novu Godinu, možete čestitku pokloniti kad god, jer će reakcija biti divna. Niko nije imun na lepu reč, a ovo je gest koji nije uobičajen.

Tako se čuva ljubav, prijateljstvo i dragi ljudi. Ja sam ovo pre dve godine napisala svojim sinovima, svom učitelju i nekoliko prijatelja i divno je bilo i ove ću opet.

Želim i vama da osetite taj predivan osećaj, zato uradite to i pišite kako je bilo.

Za vaš uspeh i sreću u svakom danu

Od srca Elizabeta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *