ISKUSTVA POLAZNIKA

 

Draško Jovanović – Lupo Group

S obzirom da smo nekada davno bili u poslovnom klinču zbog “preletačevića” , mislio sam da mi se nećete ni obratiti, ali Vi ste najotvoreniji um koga sam sreo sa svojih 45 godina.
Sa Vašim treninzima, ste mi otvorili mnoga vrata i pokazali svetlo.
Vi ste mi definisali, ono nešto , što sam znao da je tu, ali u magli…..
Vaši treninzi su svakako poboljšali komunikaciju u mom prvom timu, a posledica toga , ako je meriti brojevima, će biti rekordni januar posle 11 godina poslovanja.
Lupo može i mora još da uči….
Ukratko……

Žarko Marijanović – Fit complete

Elu sam upoznao na treninzima trčanja pre više od godinu dana. Od prvog treninga pa i dan danas zapamtio sam je kao pozitivnu osobu koja zrači šarmom i energijom. Pre osam mesecisam bio kod nje na seminaru „Kreiranja ciljeva“ na kom sam naučio mnogo primenjivih stvari, a ono što je posebno ostavilo utisak na mene jeste način sa kojom lakoćom i jednostavnošću je ona to prezentovala. Ono što mi se posebno urezalo u memoriju je tehnika da reč TREBA i MORAM zamenim rečju ŽELIM. To je nešto što je u mnogome promenilo moj život i pogled na obaveze.
Što se poslovnog segmenta tiče, zahvaljujući edukaciji danas mnogo bolje organizujem svoje vreme i imam mnogo bolje rezultate, s obzirom da vodim tri firme. Nikad nisam imao više klijenata i nikad bolje rezultate. Mnogo novih ideja sam dobio, a i sama realizacija svega se ubrzala . U ovom momentu radim na 2 nova velika projekta, a treći, najveći će biti u drugoj polovini 2019-te. Zaista sam prezadovoljan.

Miloš Drašković – Bonvoyage

Veče pre “nedelje” koja je inače bila dan za edukaciju, sam razmišljao kako da provedem taj dan, jedini slobodan dan u sedmici koji će mi regenerisati energiju, napuniti baterije za narednih 7 dana rada.. Lomio sam se da li je celodnevna edukacija upravo tako nešto ili bih pre proveo lep i sunčan dan kakav se najavljivao za tu nedelju, u prirodu, sa bliskim ljudima.
Činjenica da mi je Ela draga i bliska prijateljica je prevagla da “njoj” posvetim ovaj dan ne želeći da je razočaram svojim izostankom.
Naredni dan, nedelja jutro oko 07:00h (češće u ovo vreme krećem kući nego što se budim :), pijem kafu kući, spremam se za trening.. nije loš početak!
Dolazak u studio, upoznavanje sa ostalim polaznicima.. Elin uvodni govor.. i nakon 1-2h rada u ovom kreativno okruženju zaključujem da je upravo ovde mesto koje mi daje energiju i to ne samo za narednu nedelju već za naredni period koji je ispred mene, shvatajući da je upravo rad na sebi taj koji mi je nedostajao a sam ga nisam mogao locirati i sistemski mu prići.
Teško je ponekad ove stvari uvideti sa velike udaljenosti, ja sam imao sreće što je Ela bila uporna i podsećala me na svako predavanje koje se održavalo dok nisam sam odvojio delić vremena za sebe.
Iako u daljem periodu ne poštujem u potpunosti forme o kojima smo pričali, itekako razmišljam o njima i itekako sam svestan šta mi je činiti u datim momentima, pa laganim koracima.
Radujem se novim radionicama i novim iskustvima 🙂

Dajana Dragić

Drago mi je što sam upravo Tebe odabrala da mi budeš zvezda vodilja.
Kroz Tvoje edukacije i Coaching sesije 1na1 koje obavljamo od septembra meseca 2018.godine, naučila sam da gledam i koračam drugom stranom života, hajde da je nazovem:
“tamo gde Sunce uvek sja.”

  • A to je tvoja dusa i srce, koliko daješ i pružaš ljudima.

Naučila si me da uvek gledam gore, da uvek postoji više opcija kada otvorimo širom oči i da je najbolje za nas da sami kreiramo svoj život, a ne da čekamo da nam se desi.
Od kad sam zamenila reč ‘treba i moram’ za ŽELIM, i reč ‘vreme’za ŽIVOT, moj život se u mnogome promenio. Sve to donelo mi je više poslovnih ponuda, poboljšalo odnos sa porodicom, učvrstila sam prijateljstva i što je najbitnije – spoznajem sebe.
A tek smo počele!